corehypnose.dk
Metakognitiv terapeut og hypnotisør Lars Nissen Corell smilende, iført sorte bukser og en olivengrøn skjorte, siddende afslappet på en stol med armene hvilende på benet.

Lars Nissen Corell

Certiificeret Metakognitiv Terapeut, Hypnoterapeut & Hypnotisør og stifter af Corehypnose..dk – Metakognitiv Praksis. 

Jeg er 57 år og har praksiserfaring med kognitiv terapi i 26 år og med metakognitiv terapi i 9 år.

I mit over 26-årige arbejdsliv indenfor det sundhedsfaglige område har jeg primært specialiseret mig i at behandle angstlidelser, OCD, stress og depression.

Foruden individuel behandling og parterapi, udvikler jeg behandlingsmanualer og underviser/superviserer pædagogisk personale og forældre til børn og unge bla. indenfor det autistiske spektrum.

Kurser og efteruddannelse er et fast punkt i mit arbejde som behandler.

En vigtig del af det at arbejde med en metode og inden for en bestemt teori. Er at man som professionel behandler hele tiden holder sig opdateret med ny viden, også viden der ligger uden for teorien.

Det gør jeg af to årsager. For det første fordi det er nødvendigt at kende til udviklingen inden for sit fag, også inden for andre teoretiske retninger. At kunne tage stilling til en metode og teori ud fra kvalificeret viden gør kun terapeuten bedre.

For det andet fordi man skal undgå enhver form for lukken sig om sig selv og tro på, at metoden, man arbejder ud fra, er ufejlbarlig.

Enhver teori har mangler. Og man skal som professionel behandler bevare sin kritiske sans og være bevidst om de mangler.

Scroll to Top

27 20 46 71

Send mail

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.