corehypnose.dk

Kontakt mig

Jeg vil meget gerne høre fra dig! Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, eller send mig en e-mail på kontakt@corehypnose.dk. Du er også altid velkommen til at ringe til mig på telefon 27 20 46 71 alle hverdage mellem kl. 9-18. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Corehypnose.dk Behandlerrum

Central beliggenhed i Valby

Oversigtskort over Valby der viser Corehypnose.dks beliggenhed

Klinikken ligger centralt i Valby på Valby Tingsted nr. 7, kun få minutters gang fra Valby Station og med gode busforbindelser på Toftegårds Allé og Valby Langgade. Der er let adgang i bil via Vigerslev Allé, Gammel Køge Landevej og Folehaven. Spinderiet indkøbscenter og Valby Langgades café- og handelsliv ligger i nærheden.

Skilt med ringklokke på huset hvor corehypnose.dk har Metakognitiv Psykoterapeutisk Hypnose praksis. På dørklokken står der 1.sal KBH terapeuterne, klinik fællesskab

Parkering foran klinikken

Klinikfællesskabet har 3 P-pladser på ejendommens Parkeringsområde foran bygningen. Disse er markeret med et skilt med teksten “KBH Terapeuterne”. De 3 pladser er til klinikkens behandlere og terapeuter – Ikke til klienter.

Klienter må parkere i alle øvrige båse på P-pladsen, men skal betale 15 kr./ 2 timer via mobile pay. Se instruktioner ved receptions skranken. Husk udfyldt blå P-snip i forruden

 

Spinderiets P-kælder (2 timer gratis) ANBEFALES

Du kan også finde parkering på de omkringliggende gader eller lige rundt om hjørnet ligger Spinderiet med flere hundrede P-pladser i deres P-kælder Der er 2 timers gratis parkering på disse og det er gjort let med automatisk nummerplade-aflæsning som ligger 100 meter fra klinikken.

Parkering i Valby generelt

Valby ligger i Københavns gule P-zone. Det koster 11 kr./time

Jeg vil anbefale når du kommer til klinikken første gang at du tager hjemme fra i god tid og finder en parkeringsplads ved spinderiet. Spinderiet har gratis parkering i 2 timer og der er helt sikkert en plads at finde.

Du kan altid ringe på tlf: 27204671, hvis du har problemer med at finde vej.

Scroll to Top

27 20 46 71

Send mail

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.