corehypnose.dk
Asiatisk kvinde sidder og kigger ud af vinduet. Depression behandling hos corehypnose.dk

Du kan komme dig helt fra en depression!

Depression Behandling I KBH.

Depression kan være en af ​​de mest udfordrende og overvældende oplevelser. Men det er muligt at overvinde depressionen og komme videre med sit liv. Det kan føles håbløst at finde en vej ud af depressionen. Men det er vigtigt at huske på, at du kan komme dig helt fra en depression!

Ring på 27 20 46 71

… eller bliv ringet op

 

Din Vej Ud Af Angst, Stress Og Depression

… Dine første små skridt til et større smil

Det charmerende hvide hus med sort tag på Valby Tingsted nr.7, Valby, hvor klinikken er placeret på 1. sal. En solbeskinnet parkeringsplads med 12 ledige pladser er flankeret af frodige træer, græsarealer og indbydende bænke.

INTRODUKTIONSTILBUD

I en begrænset periode åbner jeg dørene for nye klienter, der søger hjælp til at komme ud af psykisk mistrivsel

For 375 kr. tilbyder jeg en unik kombination af metakognitiv terapi og hypnose.

Uanset om du kæmper med stress, angst, eller bare ønsker at finde en dybere ro i dig selv, vil denne tilgang være nøglen til en lysere og mere positiv fremtid. 

Reklame for professionel hjælp med Metakognitiv Terapi hos corehypnose.dk i Valby. Billedet viser Lars, metakognitiv terapeut og hypnotisør, der smiler, omkranset af tekst og grafik, der fremhæver tilbuddet om terapi til en pris af 375 kr. for 60 minutter
Introduktionstilbud orange pil

Min klinik er beliggende på Valby Tingsted nr. 7, midt i hjertet af Valby.  Det er også muligt at modtage behandlingen Online.

Nem adgang med offentlig transport bringer dig tæt på døren, og skulle du foretrække at køre, er der mulighed for gratis parkering i nærheden.

 

Fysiske symptomer på depression

Depression kan påvirke kroppen på mange måder. Nogle af de mest almindelige fysiske symptomer på depression er:

 • Træthed
 • Søvnproblemer
 • Smerter og ubehag
 • Ændringer i appetit og vægt
 • Manglende energi og motivation

Psykiske symptomer på depression

Depression kan også påvirke ens mentale tilstand og følelser. Nogle af de mest almindelige psykiske symptomer på depression er:

 • Følelse af håbløshed og fortvivlelse
 • Tab af interesse for aktiviteter, der normalt giver glæde
 • Svært ved at komme i gang med det du skal
 • Manglende følelse af værdi og selvtillid
 • Negative tankemønstre
 • Skyldfølelse
 • Følelse af at være overvældet

Metakognitive terapi og hypnose i Valby.

… med fokus på højeste kvalitet og til lave priser.

At tilbyde høj kvalitet til lave priser er essentielt for at gøre effektiv hjælp tilgængelig for flere. Jeg sikrer “mest muligt for pengene” ved at være en prisoverkommelig behandler med fokus på angst, stress og depression. Kvalitet kommer altid først. Jeg anvender de nyeste forskningsbaserede metoder og teknikker for at sikre høj kvalitet i behandlingen, samtidig med at priserne holdes overkommelige.

Min tilgang sikrer, at behandlingen ikke bare er økonomisk tilgængelig, men også meget effektiv.

Tilmeld dig her

Hvis du ønsker at benytte tilbuddet skal du indtaste dine kontaktoplysninger. Jeg vil herefter kontakte dig telefonisk med henblik på at finde en tid. 

 Kampagnen er gældende for nye klienter og kører i en begrænset periode

Introduktionstilbud orange pil

ÅBNINGSTIDER

Man - Fre 9:00 - 18:00
Lørdag 9:00 - 14:00
Søndag Lukket

HVAD SIGER TIDLIGERE KLIENTER

Amalie havde angst
Amalie havde angst
Skrevet af Amalies far
Læs mere
Hej Lars, jeg skriver til dig for at aflyse vores tid d. 12. marts. Ene og alene fordi Amalie ikke synes hun har behov. Siden hendes sidste session hos dig, er hun begyndt i skole igen, hun har fået et fritidsjob, hun spiller håndbold og træner fitness, tager bus, mødes med venner og går til fester. Med andre ord - hun gør alt det hun plejer. Tusind tak for professionel, varm og rolig behandling af Amalie og os forældre. Tænk at din behandling har rykket hende så hurtigt. Det er mere end hvad vi turde drømme om. Jeg vil fremover anbefale dig. Vi har været meget glade for vores forløb. Vi har fået vores pige tilbage, som vi kender hende.
Stressramt
Stressramt
Skrevet af Karina
Læs mere
Jeg har lige afsluttet et forløb hos Lars på 6 behandlinger. Lars er nærværende og empatisk og jeg har følt mig i rigtig gode hænder hele tiden. Jeg har virkelig sat pris på at komme hos Lars og jeg har haft stor glæde af de dybe samtaler og meningsfulde opgaver Lars har givet mig. Jeg blev anbefalet Lars da jeg blev syg af stress. I første behandling mærkede jeg stor forandring og efter første behandling stod jeg med brugbare værktøjer som jeg bruger dagligt. Jeg føler mig helt rask i dag og tror ikke jeg kan blive så hårdt ramt igen med den nye måde at tænke på og de nyttige værktøjer jeg har fået og hvis der skulle opstå noget jeg ikke kan klare så vil jeg helt sikkert bruge Lars igen. Lars er dygtig, virkelig dygtig, jeg kan på det varmeste anbefale Lars.
Tove 59 år
Tove 59 år
Selvstændig
Læs mere
Tusind tak for din hjælp Lars, og tak fordi du holdt fast. Din vedholdenhed og viden har virkelig gjort en forskel. Jeg bruger de redskaber du har lært mig dagligt og det føles rigtig godt, igen at kunne være til uden bekymringerne 🙂
Charlotte Rosendal
Charlotte Rosendal
Læs mere
Klart det bedste forløb jeg havde hos dig.kan klart anbefale dig med et 10 tal 👏👏
Ulla 47 år
Ulla 47 år
Sygeplejerske
Læs mere
Jeg startede hos Lars i Juli pga. en skilsmisse og voldsom angst. Efter en forløb har jeg fået det så meget bedre. Lars støttede mig igennem hele forløbet og viste mig de redskaber jeg skulle bruge for at komme videre. Jeg er blevet så meget klogere på den mekanisme der fastholder angsten. Uden Lars og hans redskaber var jeg ikke kommet i mål. Tak Lars!
Henriette 29 år
Henriette 29 år
Studerende
Læs mere
Jeg opsøgte først en psykolog efter en fødselsdepression jeg nok havde gået med i et år. Psykologen kunne ikke hjælpe mig, så jeg fandt Lars på Google. Efter et forløb er jeg nu kommet dertil, at mit overskud og energi er kommet tilbage og jeg er blevet glad igen. Tusind tak for hjælpen Lars.
Angie 35 år
Angie 35 år
Skolelærer
Læs mere
Min kæreste og jeg gik hos Lars i 2 mdr. Vi har begge to fået det godt igen. Vi mistede vores lille datter efter et langt sygdomsforløb som sled os begge op. Vi var tæt på skilsmisse men kom heldigvis på den tanke at gøre noget ved det. Den store værdi vi begge to fandt i metoden kan ikke beskrives med ord. Vi er så glade for din hjælp og tro på os begge under hele forløbet. Tusind tak Lars.
Tidligere
Næste
Metakognitiv terapeut og hypnotisør Lars Nissen Corell smilende, iført sorte bukser og en olivengrøn skjorte, siddende afslappet på en stol med armene hvilende på benet.

Mød mig…..

Inden du kommer på besøg

 

Om Lars Nissen Corell

Certificeret Metakognitiv Terapeut, Hypnoterapeut & Hypnotisør 

Med en alder af 57 år bringer jeg en omfattende erfaring til bordet, herunder 26 års praksis med kognitiv terapi og 9 års dybdegående arbejde med metakognitiv terapi. Min karriere i det sundhedsfaglige felt har været dedikeret til specialisering inden for behandling af angstlidelser, OCD, stress, og depression, hvilket har givet mig en unik indsigt og forståelse for de udfordringer, mange står overfor.

Udover at tilbyde individuel behandling og parterapi, har jeg engageret mig i at udvikle behandlingsmanualer, der adresserer komplekse tilstande. Min passion for uddannelse har også ført mig til at undervise og supervisere læger, psykologer, terapeuter og pædagogisk personale samt forældre til børn og unge, særligt indenfor det autistiske spektrum.

Bliv rask fra depression, stop bekymringerne!

Heldigvis er der mange ting, man kan gøre for at hjælpe med at bekæmpe depression. Her er de mest effektive metoder:

Metakognitiv terapi og hypnose – En ny og banebrydende tilgang til depression

Depression er en af de mest almindelige psykiske lidelser i Danmark, og den har en dyb påvirkning på det enkelte menneskes livskvalitet. Traditionelle behandlingsformer, såsom medicin og samtaleterapi, har vist sig at være effektiv for nogle, men deres succes er ofte lav, og de har også mange bivirkninger. Derfor har der i de senere år været en stigende interesse for metakognitiv terapi og hypnose.

Metakognitiv terapi og hypnose tager fat i de processer, der fører til og vedligeholder depression. Metoden fokuserer på at ændre de negative tankemønstre og overbevisninger, der ligger til grund for depression. Metoden har videnskabeligt bevist en høj succes rate, op til 80% blive raske eller får det meget bedre inden for 6-12 timer.

En række redskaber og teknikker, du kan lære at bruge til at stoppe depressionen.

I behandlingen får du:

 • En række redskaber og teknikker til at stoppe depressionen.
 • Viden og indsigt, så du kan stoppe tankemylder og bekymringer
 • Hjemmeopgaver
 • Bevidsthed om din opmærksomhed, så du kan få glæden tilbage

Er du på udkig efter en metode, der kan hjælpe dig med at komme ud af depressionen på den hurtigste mulige måde? Så er denne metode lige noget for dig

Du har muligheden for at lære, hvad der skal til for at blive rask. Book en tid nemt og direkte i kalenderen eller skriv dig på ventelisten.

Introduktionstilbud orange pil

Book en tid nu!

Vi tilbyder behandling i klinikken i København og online. Find ud af, hvordan du får det bedre!

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Metakognitiv terapeut og hypnotisør Lars Nissen Corell smilende, iført sorte bukser og en olivengrøn skjorte, siddende afslappet på en stol med armene hvilende på benet. teksten på billedet er "Få en uforpligtende afklarende samtale, 2720 4671"

Jeg har åbent i dag

09:00 – 18:00

 

Ring på 27 20 46 71

… eller bliv ringet op

 
Introduktionstilbud orange pil
Det charmerende hvide hus med sort tag på Valby Tingsted nr.7, Valby, hvor klinikken er placeret på 1. sal. En solbeskinnet parkeringsplads med 12 ledige pladser er flankeret af frodige træer, græsarealer og indbydende bænke.

Klinikken ligger 200 meter fra Valby St.

Adresse

Valby Tingsted 7
2500 Valby

 
Kontakt

Tlf: 2720 4671

 
Åbningstider

Man-Fre 09:00 – 18:00

Lør 09:00 – 14:00

Søn Lukket

 
Følg Corehypnose
Scroll to Top

27 20 46 71

Send mail

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.