corehypnose.dk
Asiatisk kvinde sidder og kigger ud af vinduet. Depression behandling hos corehypnose.dk

Du kan komme dig helt fra en depression!

Depression Behandling I KBH.

Depression kan være en af ​​de mest udfordrende og overvældende oplevelser. Men det er muligt at overvinde depressionen og komme videre med sit liv. Det kan føles håbløst at finde en vej ud af depressionen. Men det er vigtigt at huske på, at du kan komme dig helt fra en depression!

Lucas

Lucas var en munter og energisk person, kendt for sit lyse smil og smittende latter. Men som tiden gik, ændrede hans engang sprudlende personlighed sig, og han blev fjern og tilbagetrukket. Han holdt op med at nyde de ting, han engang elskede, og havde svært ved at komme ud af sengen om morgenen.

Hans familie og venner bemærkede forandringen i ham og blev bekymrede. De opfordrede ham til at søge hjælp, men han nægtede og sagde, at han bare var træt, og at det ville blive bedre. Men som dagene gik, forværredes hans tilstand, og han befandt sig fanget i en mørk og tung verden.

En dag gik han endelig med til at se en læge, som diagnosticerede ham med depression. Lægen forklarede ham, at depression var en alvorlig psykisk sygdom, der kunne påvirke en persons tanker, følelser, adfærd og evne til at udføre daglige opgaver. Lucas var chokeret over at erfare, at de ting, han følte, ikke kun var et resultat af at være træt, men en rigtig sygdom.

På trods af diagnosen havde Lucas stadig svært ved at tro, at han havde depression. Han følte sig flov og skamfuld og ville ikke fortælle nogen om det. Men ved hjælp af metakognitiv terapi og hypnose begyndte han langsomt at få det bedre. Han lærte at identificere og håndtere sine tanker og fik redskaberne til at håndtere sin depression.

Lucas beviste, at selv i de mørkeste tider er der altid håb, og at depression ikke definerer, hvem en person er.

Til sidst indså Lucas, at det at søge hjælp var den bedste beslutning, han nogensinde har taget. Han var i stand til at genvinde sit liv og leve det fuldt ud, fri fra depressionens greb. 

Fysiske symptomer på depression

Depression kan påvirke kroppen på mange måder. Nogle af de mest almindelige fysiske symptomer på depression er:

 • Træthed
 • Søvnproblemer
 • Smerter og ubehag
 • Ændringer i appetit og vægt
 • Manglende energi og motivation

Psykiske symptomer på depression

Depression kan også påvirke ens mentale tilstand og følelser. Nogle af de mest almindelige psykiske symptomer på depression er:

 • Følelse af håbløshed og fortvivlelse
 • Tab af interesse for aktiviteter, der normalt giver glæde
 • Svært ved at komme i gang med det du skal
 • Manglende følelse af værdi og selvtillid
 • Negative tankemønstre
 • Skyldfølelse
 • Følelse af at være overvældet

Bliv rask fra depression, stop bekymringerne!

Heldigvis er der mange ting, man kan gøre for at hjælpe med at bekæmpe depression. Her er de mest effektive metoder:

Metakognitiv terapi og hypnose – En ny og banebrydende tilgang til depression

Depression er en af de mest almindelige psykiske lidelser i Danmark, og den har en dyb påvirkning på det enkelte menneskes livskvalitet. Traditionelle behandlingsformer, såsom medicin og samtaleterapi, har vist sig at være effektiv for nogle, men deres succes er ofte lav, og de har også mange bivirkninger. Derfor har der i de senere år været en stigende interesse for metakognitiv terapi og hypnose.

Metakognitiv terapi og hypnose tager fat i de processer, der fører til og vedligeholder depression. Metoden fokuserer på at ændre de negative tankemønstre og overbevisninger, der ligger til grund for depression. Metoden har videnskabeligt bevist en høj succes rate, op til 80% blive raske eller får det meget bedre inden for 6-12 timer.

En række redskaber og teknikker, du kan lære at bruge til at stoppe depressionen.

I behandlingen får du:

 • En række redskaber og teknikker til at stoppe depressionen.
 • Viden og indsigt, så du kan stoppe tankemylder og bekymringer
 • Hjemmeopgaver
 • Bevidsthed om din opmærksomhed, så du kan få glæden tilbage

Er du på udkig efter en metode, der kan hjælpe dig med at komme ud af depressionen på den hurtigste mulige måde? Så er denne metode lige noget for dig

Du har muligheden for at lære, hvad der skal til for at blive rask. Book en tid nemt og direkte i kalenderen eller skriv dig på ventelisten.

Book en tid nu!

Vi tilbyder behandling i klinikken i København og online. Find ud af, hvordan du får det bedre!

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.