corehypnose.dk
Metakognitiv terapeut og hypnotisør Lars Nissen Corell smilende, iført sorte bukser og en olivengrøn skjorte, siddende afslappet på en stol med armene hvilende på benet. teksten på billedet er "Få en uforpligtende afklarende samtale, 2720 4671"
Det charmerende hvide hus med sort tag på Valby Tingsted nr.7, Valby, hvor klinikken er placeret på 1. sal. En solbeskinnet parkeringsplads med 12 ledige pladser er flankeret af frodige træer, græsarealer og indbydende bænke.

Metakognitiv Hypnose terapi

Få styr på din psykiske mistrivsel

Hvis du er plaget af angst, stress eller depression så har du ikke brug for at få udfordret dine bekymringer og blive overbevist om, at de er urealistiske hos en psykolog.

Mange mennesker oplever, at deres tanker er ukontrollerbare og overtænkning fører til angst, stress og depression. Man kan bliver så syg når man bekymrer sig hele tiden. Og mange mennesker oplever, at det er smertefuldt at gå i traditionel terapi, hvor man hele tiden skal snakke om tanker og følelser.

Terapi skal ikke gøre ondt.

Faktisk ved vi i dag, at alt det, man normalt forbinder med at gå til psykolog, er ineffektivt, når det drejer sig om at reducere angst, stress og depression. Det hjælper ikke at sætte ord på sine tanker eller blive bedre til at ’mærke efter’.
Ej heller at dykke ned i fortidens traumatiske oplevelser, for at blive fri for angst, stress og depression

Hvis man har angst, stress eller depression, ja så har man brug for at lære at lade sine tanker være.
Det vil sige at stoppe med at gå og vende og dreje dem – både for sig selv og sammen med andre.
Når man lader tankerne være, mister de deres overbevisende kraft.

I terapien vil du få helt konkret viden og de nødvendige redskaber til at slippe fri af den overtænkning der gør dig syg.

Angsten, stressen og depressionen forsvinder og livskvaliteten stiger.

The Same Old Thinking

Hvem passer den metakognitive metode godt til?

Forløbet er skabt til dig, der vil have dokumenteret viden og konkrete anvisninger på, hvad du skal gøre lige nu for at komme af med angst, stress eller depression. Forløbet er ikke et traditionelt terapeutisk forløb, hvor du endevender din fortid og afslører dine inderste tanker og følelser, men et psykologisk anerkendt behandlings forløb med fokus på teknikker og værktøjer til omgående psykisk bedring.

Forløbet er baseret på Metakognitiv terapi, som er en ny og meget effektiv korttidsterapi baseret på forskning i et specifikt opmærksomheds syndrom kaldet Cognitive Attentional Syndrome (CAS), der anses for at være den bagvedliggende årsag til stress og psykiske lidelser som angst og depression.

Den metakognitive metode er transdiagnostisk og har vist sig at være en yderst effektiv evidensbaseret metode med lovende resultater mod angst, stress og depression, OCD og PTSD. Fordi at førnævnte tilstande alle indeholder CAS, altså en overdreven indadvendt fokusering på feks. grublerier og bekymringer.

Metoden er let anvendelig i praksis.

Alle kan lære om den metakognitive tilgang og alle kan lære at bruge de metakognitive redskaber.

Terapiens udbytte - I forløbet får du:

  • Mere ro i dit hoved – fri for overtænkning og tankemylder
  • Energien og overskudet kommer tilbage
  • Konkrete og straks anvendelige metakognitive redskaber
  • Man får en ny viden og indsigt med hjem, i de metakognitive processer, der skaber og vedligeholder angst, stress og depression

Først og fremmest, er det noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv

Kort introduktion til metakognitiv terapi

Den metakognitive terapi er en ny psykologisk retning, som hører under den 3. bølge af kognitive terapier. Terapien er en redskabsbaseret behandlingsmetode der er meget anderledes end andre psykoterapeutiske metoder.

Den metakognitive metode bygger på en forståelse om at angst, stress og depression kommer fra et overdrevent indadvendt fokus på feks. grublerier og bekymringer, følelser og kropslige fornemmelser.
Det er altså vores strategier til og håndtering af vores tanker, følelser og kropslige fornemmelser der får betydning for vores psykiske tilstand og mentale trivsel.

Det overdrevne indadvendte fokus på bekymringstankerne, kaldes i den metakognitive metode for CASCognitive Attentional Syndrome eller på dansk det kognitive opmærksomhedssyndrom.
CAS er skurken i den psykiske mistrivsel, det er CAS der ligger til grund for mange psykiske angst og depressions lidelser.
Med viden og indsigt i CAS, hvordan CAS dannes og opstår, kan du aktivt fjerne og forebygge CAS og arbejde proaktivt mod psykisk mental trivsel.

Metakognitiv hypnose terapi til angstlidelser

Det er helt normalt og naturligt at have negative urealistiske tanker der trænger sig på og er irriterende. Disse tankers indhold behøver vi ikke at gøre noget ved, hverken at forsøge at fjerne tankerne eller ændre tankens indhold til noget mere positivt. Vi kan lære at få kontrol over vores opmærksomhed, så det er os selv der styrer hvor meget eller lidt opmærksomhed disse tanker får. Det er ikke vigtigt hvad du tænker, men hvordan du håndterer disse tanker efterfølgende.

Jeg ved nu hvad jeg fremadrettet ikke skal gøre

Det siger tidligere klienter

Scroll to Top

27 20 46 71

Send mail

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.