corehypnose.dk
Det charmerende hvide hus med sort tag på Valby Tingsted nr.7, Valby, hvor klinikken er placeret på 1. sal. En solbeskinnet parkeringsplads med 12 ledige pladser er flankeret af frodige træer, græsarealer og indbydende bænke.

Hypnoterapeut i København

Hos Corehypnose sættes der en ære i at give dig alt det bedste og mest effektive fra den faglige skattekiste. 

Allerede i første session får du den helt rigtige viden og forståelse for hvorfor du har det som du har det og du får de mest effektive evidensbaserede værktøjer til at skabe de langtidsholdbare forandringer, der skal til i dit liv for at få det bedre. Det er vigtigt du føler dig tryg og godt tilpas i klinikken, derfor er rammerne hyggelige og rolige med lydisolerede døre og vægge.

Metakognitiv terapeut og hypnotisør Lars Nissen Corell smilende, iført sorte bukser og en olivengrøn skjorte, siddende afslappet på en stol med armene hvilende på benet.

Lars Nissen Corell

Certificeret Metakognitiv Terapeut, Hypnoterapeut & Hypnotisør og stifter af Corehypnose.dk – Metakognitiv Praksis. 

Jeg har praksiserfaring med kognitiv terapi i over 25 år og med metakognitiv terapi i 9 år.

I mit over 25-årige arbejdsliv indenfor det sundhedsfaglige område har jeg primært specialiseret mig i at behandle angstlidelser, OCD, stress og depression.

Foruden individuel behandling, udvikler jeg behandlingsmanualer og underviser/superviserer pædagogisk personale og forældre til børn og unge bla. indenfor det autistiske spektrum.

Varmt velkommen!

Book en tid nu!

Vi tilbyder behandling i klinikken i København og online. Find ud af, hvordan du får det bedre!

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Metakognitiv terapeut og hypnotisør Lars Nissen Corell smilende, iført sorte bukser og en olivengrøn skjorte, siddende afslappet på en stol med armene hvilende på benet. teksten på billedet er "Få en uforpligtende afklarende samtale, 2720 4671"
Scroll to Top

27 20 46 71

Send mail

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.