corehypnose.dk

ONLINE Metakognitiv Terapi & Hypnose

Angst, stress og depression i Danmark: Hvad du har brug for at vide

Angst, stress og depression er alvorlige mentale lidelser, som desværre påvirker mange voksne i Danmark. Ifølge Sundhedsstyrelsen har omkring 10% af voksne i Danmark en veldefineret angstlidelse, hvilket svarer til mellem 350.000-400.000 mennesker.

Selvom der ikke er en specifik kønsopdeling i rapporten, ved vi fra andre studier, at kvinder er ca. dobbelt så tilbøjelige til at lide af angst som mænd. Dette betyder, at kvinder udgør en stor del af dem, der kæmper med angst og dens konsekvenser.

Desværre er angst og depression ofte undervurderet.

Disse mentale lidelser kan have alvorlige konsekvenser for vores livskvalitet, og det kan føles som om, at mørket aldrig vil lette. At kæmpe mod angst og depression kan være en ensom og udfordrende rejse, men det er vigtigt at huske på, at redskaberne fra den metakognitive terapi er yderst effektive. 

De fleste mennesker ønsker at opnå psykisk sundhed og mental trivsel. Men desværre er det sjældent, at de tager de nødvendige skridt til at sikre, at det sker.

At tage aktive skridt til at få det godt igen, kræver mod og vilje til at træffe en beslutning og handle på den. Det kan være skræmmende at bryde med vaner og rutiner, men det er ofte nødvendigt for at få det godt igen.

Husk på, at selv små ændringer i din adfærd eller tankegang kan føre til store forbedringer i din trivsel.

Der er hjælp og støtte at få, og det er okay at bede om hjælp, når du har brug for det. 

Hvis du ønsker at få det godt igen, så er det vigtigt at handle for at gøre det til virkelighed. Det er aldrig for sent at starte med at tage de skridt, der er nødvendige for at skabe en positiv forandring i dit liv.

Citat af Adrian Wells Alle mennesker har negative tanker. Alle tror på dem engang imellem, men ikke alle udvikler angst, stress og depression

Fordelene ved online behandling er mange.

Du sparer både penge, op til 44% rabat på session og tid på transport.  Du behøver ikke at rejse til klinikken i København, hvilket er godt, hvis du bor langt væk eller har andre forpligtelser, der gør det vanskeligt for dig at møde op personligt. Jeg har klienter i hele Danmark, som nu ikke længere behøver at tage den lange rejse fra Odense, Thy eller Ålborg. Uanset hvor du bor, kan du modtage den hjælp, du har brug for.

Det er godt at være hjemme – du kan føle dig tryg i dine egne omgivelser.

Online forløbet er sammensat så det har samme effektivitet som ved fysisk fremmøde.

Lige så effektivt med online behandling.

Forskning har vist, at online terapi er lige så effektiv som ved fysisk fremmøde. Metakognitiv terapi er især egnet til onlinebehandling, da metoden ikke kræver læsning af kropsprog og private detaljer.

Du kan trygt vælge online behandling, da det har samme effektivitet som fysisk fremmøde. Du kan også vælge at starte behandlingen online og senere skifte til fysisk fremmøde i klinikken.

Du kan tale med en terapeut gennem en online session, uanset om du er hjemme, på kontoret eller et andet sted.
Terapien er en forskningsbaseret behandlingsform, som hjælper dig med at håndtere angst, stress, depression, lavt selvværd og en lang række andre psykiske lidelser.

Du vil blive trænet i anvendelsen af ​​metakognitive redskaber, som er evidensbaserede og effektive til at hjælpe dig med at tackle dine mentale udfordringer.
Du vil blive guidet gennem hele terapiforløbet.

Ved at anvende den nyeste forskning inden for psykisk sundhed vil du øge din mentale sundhed og forbedre din livskvalitet.

Først og fremmest, er det noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv

Hvordan booker jeg?

Hvis du er interesseret i at booke en session eller et forløb hos CoreHypnose, er der to måder at gøre det på:

Du kan vælge den ydelse, du ønsker, og booke en tid nedenfor. Udfyld dine kontaktinformationer, og husk at trykke SEND?

Det er også muligt at ringe for spørgsmål og tidsbestilling på tlf: 2720 4671 (åbningstider: mandag-fredag ​​kl. 9-18) eller sende en mail til kontakt@corehypnose.dk .

Afklarende Forsamtale

Hvis du er i tvivl om noget,  kan det være en god begyndelse og stor hjælp at starte med en forsamtale

kr 0
(Gratis)
 • 15 - 30 min. telefon eller videokonsultation
 • Kontakt inden for 24 timer på alle hverdage
GRATIS

1 x Online Session

kr 995
(Inkl. 34% Rabat)
 • 60 min. Online Session
 • Hjemmeopgaver
 • Opnå en bedre forståelse af dig selv og din tankegang
 • Indsigt i hvordan du overvinder den psykiske mistrivsel.
 • Lær at tackle problemerne på en ny måde
 • Kontakt inden for 24 timer på alle hverdage
Spar 34%

5 x Online Session

kr 900
I alt kr. 4500,-
 • 5 x 60 min. Online Session
 • Forløb over 60 dage
 • Hjemmeopgaver
 • Bliv din egen terapeut og få styr på dine negative tankemønstre
 • Få mere energi og overskud i hverdagen
 • Indsigt i hvordan du overvinder den psykiske mistrivsel.
 • Lær at tackle bekymringer på en ny måde
 • Få værktøjer til at afkoble bekymringer, grublerier og tankemylder
 • Kontakt inden for 24 timer på alle hverdage
Spar 40%

8 x Online Session

kr 850
I alt kr. 6800,-
 • 8 x 60 min. Online Session
 • Forløb over 90 dage
 • Hjemmeopgaver
 • Lær at forstå dine egne mentale processer og opnå varig forandring
 • Opdag dine dybeste tankegangsmønstre og slip af med negative tankemønstre
 • Indsigt i hvordan du overvinder den psykiske mistrivsel.
 • Lær at tackle bekymringer på en ny måde
 • Få værktøjer til at afkoble bekymringer, grublerier og tankemylder
 • Få mere ud af livet og oplev øget selvtillid og selvværd
 • Slip angst, stress, depression
 • 2 x Booster session
 • Kontakt inden for 24 timer på alle hverdage
Spar 44%

Hvordan foregår online behandling?

Online terapi foregår over internettet på din telefon, tablet eller computer. Behandlingen foregår via en sikker krypteret videoplatform.

CoreHypnose tilbyder også Metakognitiv Terapi og Hypnose forløb, ved fysisk fremmøde i klinikken i København.

Hvordan kommer jeg online?

Det er enkelt og nemt at komme online, og det kræver ikke en bestemt type computer, tablet eller telefon.  

Inden den første session sender jeg dig en email med et link til den sikre video platform. Når du klikker på linket, sidder jeg klar og lukker dig ind i et 100% sikkert privat rum, hvor der kun er adgang til os.

Find et sted hvor du kan sidde uforstyrret. En online session varer 60 minutter

Stor tilfredshed med forløbet

Tove 59 år
Selvstændig
Læs mere
Tusind tak for din hjælp Lars, og tak fordi du holdt fast. Din vedholdenhed og viden har virkelig gjort en forskel. Jeg bruger de redskaber du har lært mig dagligt og det føles rigtig godt, igen at kunne være til uden bekymringerne 🙂
Ulla 47 år
Sygeplejerske
Læs mere
Jeg startede hos Lars i Juli pga. en skilsmisse og voldsom angst. Efter en forløb har jeg fået det så meget bedre. Lars støttede mig igennem hele forløbet og viste mig de redskaber jeg skulle bruge for at komme videre. Jeg er blevet så meget klogere på den mekanisme der fastholder angsten. Uden Lars og hans redskaber var jeg ikke kommet i mål. Tak Lars!
Henriette 29 år
Studerende
Læs mere
Jeg opsøgte først en psykolog efter en fødselsdepression jeg nok havde gået med i et år. Psykologen kunne ikke hjælpe mig, så jeg fandt Lars på Google. Efter et forløb er jeg nu kommet dertil, at mit overskud og energi er kommet tilbage og jeg er blevet glad igen. Tusind tak for hjælpen Lars.
Tidligere
Næste
Louise 42 år
Butiksindhaver
Læs mere
Lars har lært mig at holde afstand til grublerier og bekymringer. Hvad der før fyldte det meste af min dag, fylder i dag ingenting. Jeg kan næsten ikke få armene ned over det gode resultat. Jeg har i så mange år ledt efter hjælp og endelig fandt jeg løsningen. Det har været så intenst og givende at være i et forløb hos Lars. Jeg føler mig gladere end jeg nogensinde har gjort. Tak!
Henrik 40 år
Murer
Læs mere
Jeg henvendte mig til Lars fordi jeg havde en depression og socialangst. I forløbet hos Lars fik jeg hurtigt konkrete værktøjer som jeg med det samme kunne bruge. Vi har trænet og øvet og hjemmeopgaverne har virkelig været lærerige og jeg bruger dem nu hver dag. Lars har hjulpet mig hele vejen Kan anbefales
Angie 35 år
Skolelærer
Læs mere
Min kæreste og jeg gik hos Lars i 2 mdr. Vi har begge to fået det godt igen. Vi mistede vores lille datter efter et langt sygdomsforløb som sled os begge op. Vi var tæt på skilsmisse men kom heldigvis på den tanke at gøre noget ved det. Den store værdi vi begge to fandt i metoden kan ikke beskrives med ord. Vi er så glade for din hjælp og tro på os begge under hele forløbet. Tusind tak Lars.
Tidligere
Næste

Vigtige konklusioner fra evalueringen af den Metakognitive terapi og Hypnose forløb

En mand giver thumps up

Vil anbefale forløbet til andre

97% Indholdet er nyttigt

Indholdet er nyttigt

Tanker er bare tanker er der skrevet på tavlen

Let at forstå redskaberne

Annika 45 år
Coach
Læs mere
Jeg kan på det varmeste anbefale Lars og det metakognitive metode. Jeg har fået 5 behandling og har fået det meget bedre. Det er altid lærerigt og hyggeligt at komme hos Lars og de redskaber jeg har fået giver bare så meget mening for mig.
Tobias 24 år
Studerende
Læs mere
Hvis du leder efter en dygtig behandler, så kontakt Lars i corehypnose.dk. Lars har hjulpet mig igennem et langt angst og depressions forløb. Nu er jeg blevet rask og vil til hver en tid give min bedst anbefaling til corehypnose.dk
Henriette 29 år
Studerende
Læs mere
Jeg opsøgte først en psykolog efter en fødselsdepression jeg nok havde gået med i et år. Psykologen kunne ikke hjælpe mig, så jeg fandt Lars på Google. Efter et forløb er jeg nu kommet dertil, at mit overskud og energi er kommet tilbage og jeg er blevet glad igen. Tusind tak for hjælpen Lars.
Tidligere
Næste
Louise 42 år
Butiksindhaver
Læs mere
Lars har lært mig at holde afstand til grublerier og bekymringer. Hvad der før fyldte det meste af min dag, fylder i dag ingenting. Jeg kan næsten ikke få armene ned over det gode resultat. Jeg har i så mange år ledt efter hjælp og endelig fandt jeg løsningen. Det har været så intenst og givende at være i et forløb hos Lars. Jeg føler mig gladere end jeg nogensinde har gjort. Tak!
Henrik 40 år
Murer
Læs mere
Jeg henvendte mig til Lars fordi jeg havde en depression og socialangst. I forløbet hos Lars fik jeg hurtigt konkrete værktøjer som jeg med det samme kunne bruge. Vi har trænet og øvet og hjemmeopgaverne har virkelig været lærerige og jeg bruger dem nu hver dag. Lars har hjulpet mig hele vejen Kan anbefales
Angie 35 år
Skolelærer
Læs mere
Min kæreste og jeg gik hos Lars i 2 mdr. Vi har begge to fået det godt igen. Vi mistede vores lille datter efter et langt sygdomsforløb som sled os begge op. Vi var tæt på skilsmisse men kom heldigvis på den tanke at gøre noget ved det. Den store værdi vi begge to fandt i metoden kan ikke beskrives med ord. Vi er så glade for din hjælp og tro på os begge under hele forløbet. Tusind tak Lars.
Tidligere
Næste

Book en tid nu!

Vi tilbyder behandling i klinikken i København og online. Find ud af, hvordan du får det bedre!

Send en besked!

Har du nogen spørgsmål?

Jeg svarer på spørgsmål i forbindelse med behandlinger og bookinger. Du vil modtage svar på dine spørgsmål inden for 24 timer i hverdagen. Du kan også sende mig en mail til kontakt@corehypnose.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig

Lars Nissen Corell, Metakognitiv terapeut og Hypnotisør
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.