corehypnose.dk
Lars Nissen Corell, Metakognitiv hypnoterapeut og Hypnotisør. Corehypnose.dk

Hej og Velkommen! mit navn er Lars

Metakognitiv terapeut og hypnotisør. 

Har du nogen spørgsmål?

Få en gratis uforpligtende samtale

– Og bliv ringet op på det tidspunkt der passer dig bedst. Samtalen vil give dig en god forståelse for, hvordan vi fremadrettet kan griber dit problem an. Varighed ca. 15 – 30 min efter behov.

Online behandling af angst, stress eller depression

Jeg kan hjælpe med behandling af angst, stress, depression og andre psykiske lidelser med kort ventetid

Terapien foregår online (Jeg behandler også ved fysisk fremmøde i min klinik i Kbh)

Jeg vil som din online terapeut støtte dig under hele forløbet, også mellem sessionerne. Du kan deltage i behandlingen ved at bruge din pc, telefon eller tablet.

Fordelene ved online behandling er mange.

 • Du sparer både penge og tid på transport
 • Hvis du bor langt væk fra en terapeut, er online behandlingen et godt alternativ – så kan du stadig få hjælp uden at skulle flytte til en anden by.
 • Forskning og min erfaring viser, at metakognitiv terapi har vist sig at være meget effektiv – så du kan få hjælp til dine bekymringer, stress og angst ved at logge ind online.
 • Du kan få hjælp til en bred vifte af mentale sundhedsproblemer – alt fra depression til OCD og spiseforstyrrelser.
 • Du kan tage din terapi med dig, uanset hvor du er – så du kan arbejde med dine mentale udfordringer, selv når du er på ferie eller rejser.
 • Ingen grund til at finde parkering ved terapeutens kontor – bare hop i tøjet og log ind på din session!
 • Det er godt at være hjemme – du kan føle dig tryg i dine egne omgivelser.
 • Online forløbet er sammensat så det har samme effektivitet som ved fysisk fremmøde.
 • Det er nemt at booke tid – Du kan gøre det fra din sofa, mens du spiser en stor skål is. 

Få hjælp til angst, stress eller depression med et klippekort hos Corehypnose

 • Det er udfordrende at skulle håndtere angst, stress eller depression. Men ved du hvad? Der er noget fantastisk, der kan hjælpe dig på vej.
 • Et klippekort er den ultimative løsning, der vil gøre en kæmpe forskel i dit liv.
 • Med et klippekort kan du føle dig mere tryg og sikker, fordi du ved, at du har støtte og hjælp til rådighed, når du har brug for det. Du behøver ikke at kæmpe alene, for der er nogen, der er klar til at træde til og hjælpe dig med at overvinde din psykiske mistrivsel.
 • Du vil også opleve, at klippekortet vil give dig mere frihed og fleksibilitet til at tage det i dit eget tempo. Du kan planlægge dine sessioner på en måde, der passer bedst til din tidsplan og dit liv, så du kan få mest muligt ud af den hjælp, du modtager.
 • Det betyder, at du kan få hjælp og støtte, uden at det behøver at være en stressende og overvældende oplevelse for dig. Du kan tage det i dit eget tempo og få den hjælp, du har brug for, når du har brug for det.
 • Så lad os tage det første skridt sammen og se, hvordan et klippekort kan hjælpe dig med at opnå mere ro, balance og glæde i dit liv.

Afklarende Forsamtale

Hvis du er i tvivl om noget,  kan det være en god begyndelse og stor hjælp at starte med en forsamtale

kr 0
(Gratis)
 • 15 - 30 min. telefon eller videokonsultation
 • Kontakt inden for 24 timer på alle hverdage
GRATIS

1 x Online Session

kr 1200
Pris pr. session
 • 60 min. Online Session
 • Hjemmeopgaver
 • Opnå en bedre forståelse af dig selv og din tankegang
 • Indsigt i hvordan du overvinder den psykiske mistrivsel.
 • Lær at tackle problemerne på en ny måde
 • Kontakt inden for 24 timer på alle hverdage
Spar 20%

5 x Online Session

kr 1100
Pris pr. time
 • 5 x 60 min. Online Session
 • Forløb over 60 dage
 • Hjemmeopgaver
 • Bliv din egen terapeut og få styr på dine negative tankemønstre
 • Få mere energi og overskud i hverdagen
 • Indsigt i hvordan du overvinder den psykiske mistrivsel.
 • Lær at tackle bekymringer på en ny måde
 • Få værktøjer til at afkoble bekymringer, grublerier og tankemylder
 • Kontakt inden for 24 timer på alle hverdage
Spar 27%

10 x Online Session

kr 995
Pris pr. session
 • 10 x 60 min. Online Session
 • Forløb over 120 dage
 • Hjemmeopgaver
 • Lær at forstå dine egne mentale processer og opnå varig forandring
 • Opdag dine dybeste tankegangsmønstre og slip af med negative tankemønstre
 • Indsigt i hvordan du overvinder den psykiske mistrivsel.
 • Lær at tackle bekymringer på en ny måde
 • Få værktøjer til at afkoble bekymringer, grublerier og tankemylder
 • Få mere ud af livet og oplev øget selvtillid og selvværd
 • Slip angst, stress, depression
 • 2 x Booster session
 • Kontakt inden for 24 timer på alle hverdage
Spar 37%

Win - win

 • Med dette tilbud kan du købe flere behandlingstimer og samtidig spare penge.
 • Det er en win-win situation, hvor du får mere for dine penge og stadigvæk får samme gode behandlingskvalitet.
 • Tøv ikke med at udnytte denne mulighed, få mere behandlingstid for dine penge.

Lige så effektivt med online behandling.

Forskning har vist, at online terapi er lige så effektiv som ved fysisk fremmøde. Læs mere om: onlinebehandling hjælper

Metakognitiv terapi er især egnet til onlinebehandling, da metoden ikke kræver en masse private detaljer.

Du kan også vælge at starte behandlingen online og senere skifte til fysisk fremmøde i klinikken.

Først og fremmest, er det noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv

Vigtige konklusioner fra evalueringen af behandlingsforløbet

50 %
Føler sig set og hørt
50 %
Indholdet er nyttigt
50 %
Vil anbefale forløbet til andre
50 %
Let at forstå redskaberne

Hvad siger tidligere klienter om forløbet?

Tove 59 år
Selvstændig
Læs mere
Tusind tak for din hjælp Lars, og tak fordi du holdt fast. Din vedholdenhed og viden har virkelig gjort en forskel. Jeg bruger de redskaber du har lært mig dagligt og det føles rigtig godt, igen at kunne være til uden bekymringerne 🙂
Ulla 47 år
Sygeplejerske
Læs mere
Jeg startede hos Lars i Juli pga. en skilsmisse og voldsom angst. Efter en forløb har jeg fået det så meget bedre. Lars støttede mig igennem hele forløbet og viste mig de redskaber jeg skulle bruge for at komme videre. Jeg er blevet så meget klogere på den mekanisme der fastholder angsten. Uden Lars og hans redskaber var jeg ikke kommet i mål. Tak Lars!
Henriette 29 år
Studerende
Læs mere
Jeg opsøgte først en psykolog efter en fødselsdepression jeg nok havde gået med i et år. Psykologen kunne ikke hjælpe mig, så jeg fandt Lars på Google. Efter et forløb er jeg nu kommet dertil, at mit overskud og energi er kommet tilbage og jeg er blevet glad igen. Tusind tak for hjælpen Lars.
Tidligere
Næste
Louise 42 år
Butiksindhaver
Læs mere
Lars har lært mig at holde afstand til grublerier og bekymringer. Hvad der før fyldte det meste af min dag, fylder i dag ingenting. Jeg kan næsten ikke få armene ned over det gode resultat. Jeg har i så mange år ledt efter hjælp og endelig fandt jeg løsningen. Det har været så intenst og givende at være i et forløb hos Lars. Jeg føler mig gladere end jeg nogensinde har gjort. Tak!
Henrik 40 år
Murer
Læs mere
Jeg henvendte mig til Lars fordi jeg havde en depression og socialangst. I forløbet hos Lars fik jeg hurtigt konkrete værktøjer som jeg med det samme kunne bruge. Vi har trænet og øvet og hjemmeopgaverne har virkelig været lærerige og jeg bruger dem nu hver dag. Lars har hjulpet mig hele vejen Kan anbefales
Angie 35 år
Skolelærer
Læs mere
Min kæreste og jeg gik hos Lars i 2 mdr. Vi har begge to fået det godt igen. Vi mistede vores lille datter efter et langt sygdomsforløb som sled os begge op. Vi var tæt på skilsmisse men kom heldigvis på den tanke at gøre noget ved det. Den store værdi vi begge to fandt i metoden kan ikke beskrives med ord. Vi er så glade for din hjælp og tro på os begge under hele forløbet. Tusind tak Lars.
Tidligere
Næste

Desværre er angst og depression ofte undervurderet.

Angst, stress og depression er alvorlige mentale lidelser, som desværre påvirker mange voksne i Danmark. Ifølge Sundhedsstyrelsen har omkring 10% af voksne i Danmark en veldefineret angstlidelse, hvilket svarer til mellem 350.000-400.000 mennesker.

 

Disse mentale lidelser kan have alvorlige konsekvenser for vores livskvalitet, og det kan føles som om, at mørket aldrig vil lette. At kæmpe mod angst og depression kan være en ensom og udfordrende rejse, men det er vigtigt at huske på, at redskaberne fra den metakognitive terapi er yderst effektive. 

 

De fleste mennesker ønsker at opnå psykisk sundhed og mental trivsel. Men desværre er det sjældent, at de tager de nødvendige skridt til at sikre, at det sker.

 

At tage aktive skridt til at få det godt igen, kræver mod og vilje til at træffe en beslutning og handle på den. Det kan være skræmmende at bryde med vaner og rutiner, men det er ofte nødvendigt for at få det godt igen.

 

Husk på, at selv små ændringer i din adfærd eller tankegang kan føre til store forbedringer i din trivsel.

Der er hjælp og støtte at få, og det er okay at bede om hjælp, når du har brug for det. 

 

Hvis du ønsker at få det godt igen, så er det vigtigt at handle for at gøre det til virkelighed. Det er aldrig for sent at starte med at tage de skridt, der er nødvendige for at skabe en positiv forandring i dit liv.

"Nogle mennesker giver deres bekymringer svømmeundervisning i stedet for at drukne dem".

Book tid her.

Jeg tilbyder behandling online og ved fysisk fremmøde i min klinik i København.

Hvordan foregår online behandling?

Online terapi foregår over internettet på din telefon, tablet eller computer. Behandlingen foregår via en sikker krypteret videoplatform.

Jeg tilbyder også Metakognitiv Terapi og Hypnose forløb, ved fysisk fremmøde i klinikken i København.

Hvordan kommer jeg online?

Det er enkelt og nemt at komme online, og det kræver ikke en bestemt type computer, tablet eller telefon.  

Inden den første session sender jeg dig en email med et link til den sikre video platform. Når du klikker på linket, sidder jeg klar og lukker dig ind i et 100% sikkert privat rum, hvor der kun er adgang til os.

Find et sted hvor du kan sidde uforstyrret. En online session varer ca. 60 minutter

En mand giver thumps up

Vil anbefale forløbet til andre

97% Indholdet er nyttigt

Indholdet er nyttigt

Tanker er bare tanker er der skrevet på tavlen

Let at forstå redskaberne

Annika 45 år
Coach
Læs mere
Jeg kan på det varmeste anbefale Lars og det metakognitive metode. Jeg har fået 5 behandling og har fået det meget bedre. Det er altid lærerigt og hyggeligt at komme hos Lars og de redskaber jeg har fået giver bare så meget mening for mig.
Tobias 24 år
Studerende
Læs mere
Hvis du leder efter en dygtig behandler, så kontakt Lars i corehypnose.dk. Lars har hjulpet mig igennem et langt angst og depressions forløb. Nu er jeg blevet rask og vil til hver en tid give min bedst anbefaling til corehypnose.dk
Henriette 29 år
Studerende
Læs mere
Jeg opsøgte først en psykolog efter en fødselsdepression jeg nok havde gået med i et år. Psykologen kunne ikke hjælpe mig, så jeg fandt Lars på Google. Efter et forløb er jeg nu kommet dertil, at mit overskud og energi er kommet tilbage og jeg er blevet glad igen. Tusind tak for hjælpen Lars.
Tidligere
Næste
Louise 42 år
Butiksindhaver
Læs mere
Lars har lært mig at holde afstand til grublerier og bekymringer. Hvad der før fyldte det meste af min dag, fylder i dag ingenting. Jeg kan næsten ikke få armene ned over det gode resultat. Jeg har i så mange år ledt efter hjælp og endelig fandt jeg løsningen. Det har været så intenst og givende at være i et forløb hos Lars. Jeg føler mig gladere end jeg nogensinde har gjort. Tak!
Henrik 40 år
Murer
Læs mere
Jeg henvendte mig til Lars fordi jeg havde en depression og socialangst. I forløbet hos Lars fik jeg hurtigt konkrete værktøjer som jeg med det samme kunne bruge. Vi har trænet og øvet og hjemmeopgaverne har virkelig været lærerige og jeg bruger dem nu hver dag. Lars har hjulpet mig hele vejen Kan anbefales
Angie 35 år
Skolelærer
Læs mere
Min kæreste og jeg gik hos Lars i 2 mdr. Vi har begge to fået det godt igen. Vi mistede vores lille datter efter et langt sygdomsforløb som sled os begge op. Vi var tæt på skilsmisse men kom heldigvis på den tanke at gøre noget ved det. Den store værdi vi begge to fandt i metoden kan ikke beskrives med ord. Vi er så glade for din hjælp og tro på os begge under hele forløbet. Tusind tak Lars.
Tidligere
Næste
Lars Nissen Corell, Metakognitiv hypnoterapeut og Hypnotisør. Corehypnose.dk

Få en uforpligtende samtale

Når du udfylder formularen nedenunder, vil jeg bestræbe mig på at besvare dig så hurtigt jeg kan. Mange tak for din forespørgsel!

Scroll to Top

27 20 46 71

Send mail

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.