corehypnose.dk
Hypnose i København

Hypnose i København

Hypnose har i de seneste år fået en stigende popularitet i København som en alternativ behandlingsform for en række psykologiske og fysiske problemer. Men hvad er hypnose egentlig? Og hvordan fungerer det? og hvordan kan du kan få adgang til det i København?

Hvad er hypnose?

Hypnose er mere end blot en terapeutisk teknik; Det er en tilstand af fokuseret opmærksomhed og afslappet bevidsthed, der åbner døre til dybere selvforståelse og indsigt. 

Min Metode

Jeg har specialiseret mig i en unik kombination af hypnose og metakognitiv terapi. Mit mål er at hjælpe dig med at bryde de fastlåste mønstre af tankemylder og overtænkning, som ofte er kernen i angst, stress og depression.

Min tilgang er dybt personlig og skræddersyet til hver enkelt klient. Jeg arbejder tæt sammen med dig for at forstå de specifikke udfordringer, du står over for. Gennem en dybdegående forståelse af dine strategier, de måder du håndterer dine tanker på, hjælper jeg dig med at finde nye veje.

Denne proces er ikke kun om at lindre symptomerne på angst, stress og depression, men også om at skabe en varig forandring, der giver dig værktøjerne til at håndtere fremtidige udfordringer på en sundere måde.

Bliv fri for tankemylder og overtænkning

Bliver man ramt af angst, stress eller depression så har hjernen en tendens til at gå i selvsving. Overtænkning og tankemylder starter op. De samme tanker kører om og om igen og igen, og det gør det rigtig svært at tænke anderledes.

Det er som om at pickuppen har sat sig fast i den samme rille og kører det samme spor igen og igen. 
Hvad skal man gøre?

Der er brug for at pickuppen bliver løftet og sat et nyt sted.

Man skal begynde at gøre noget andet end man før har gjort, man skal begynde at træne og øve sig i at bruge sin hjerne på en ny måde. Nye og andre netværk i hjerne skal i spil og det gamle netværk med overtænkning og tankemylder skal have ro.

Den nye strategi skal trænes og indlæres, det er her den effektive Metakognitive Hypnose Terapi kommer i spil.

Det du træner styrker du.

Den gamle strategi der er brugt til bekymringstanker skal stoppes. De gamle strategier har vedligeholdt og fastholdt angst, stress og depressionen i et jerngreb, og grebet er blevet stærkere og stærkere med tiden

Scroll to Top

27 20 46 71

Send mail

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.