corehypnose.dk
Hypnose i København

Hypnose i København

Hypnose har i de seneste år fået en stigende popularitet i København som en alternativ behandlingsform for en række psykologiske og fysiske problemer. Men hvad er hypnose egentlig? Og hvordan fungerer det? og hvordan kan du kan få adgang til det i København?

Hvad er hypnose?

Hypnose er en terapeutisk teknik, som anvendes til at hjælpe mennesker med at ændre adfærdsmønstre eller overvinde dårlige vaner.

Hypnose er en tilstand af afslapning og bevidsthed, som involverer fokus og koncentration på en bestemt ide eller oplevelse. Under hypnose er du i en tilstand af afslappet bevidsthed, hvor du er åben for forslag og idéer. Hypnose kan anvendes til at behandle en række psykiske og fysiske tilstande, herunder angst, stress og depression, fobier, vægttab, rygestop og søvnforstyrrelser.

Du kender den hypnotiske tilstand fra den behagelige tilstand ”at være opslugt af en bog” eller når du ser en god film. Den hypnotiske tilstand sammenlignes også med den tilstand du er i, lige når du falder i søvn eller lige når du vågner om morgenen. Når dine indre billeder er særligt aktive, du dagdrømmer eller er faldet i staver

Hvordan virker hypnose?

Hypnose fungerer ved at sænke dit bevidstheds niveau og fjerne distraktioner, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Under hypnose er du mere modtagelig for forslag og idéer, som kan påvirke din adfærd og tanker. Dette kan ske ved hjælp af en række teknikker, såsom progressiv muskelafslapning eller visualisering, guidede meditationer eller afslapningsøvelser. Når du er i denne tilstand, kan hypnotisøren give dig forslag til at ændre din adfærd eller dine tankemønstre, som du vil være mere modtagelig over for.

Hypnose kan også hjælpe dig med at reducere angst og stress ved at fremkalde en tilstand af afslapning og ro. Forskning har vist, at hypnose kan have positive virkninger på forskellige sundhedsmæssige tilstande og kan også hjælpe med at forbedre ydeevnen og præstationen.

Hvordan fungerer hypnosebehandling?

Hypnosebehandling udføres hos Corehypnose af en professionel certificeret hypnose-terapeut, som vil guide dig ind i en tilstand af hypnose ved hjælp af forskellige teknikker, herunder visualisering og afslapningsteknikker. Under hypnose vil terapeuten give dig forslag til ændring af adfærd eller behandling af bestemte tilstande.

Du vil være fuldt bevidst om, hvad der foregår omkring dig, men du vil være mere fokuseret på det, der bliver sagt til dig.

Terapeuten kan også lære dig selvhypnose-teknikker, som du kan anvende derhjemme.

Hvordan kan hypnose hjælpe dig?

Hypnose kan hjælpe dig med at opnå dine mål på mange forskellige områder af dit liv. Det kan hjælpe med at reducere stress og angst, øge din selvtillid, forbedre din søvnkvalitet, hjælpe dig med at tabe dig og stoppe dårlige vaner som rygning eller overspisning. Hypnose kan også hjælpe dig med at behandle en række mentale helbredsproblemer, herunder depression, PTSD og fobier.

Hypnose i København

Hypnose er ofte beskrevet som noget mystisk eller et overnaturligt fænomen. Men hypnose kan bruges til at hjælpe mennesker med en række psykiske lidelser.

Du kender sikkert hypnose fra film og tegneserier (se mere om tegneserie hypnose her.), måske fra en fest i studietiden, hvor en hypnotisør stod på scenen og udvalgte de hypnotiserbare, blandt de tilstedeværende, det vil sige de mennesker som er let til at få til at udføre de hypnotiske fænomener. I disse scenarier ser det altid ud som om, at hypnotisøren har den fulde kontrol over personen, som de andre griner af. I disse scenarier bliver folk til haner, der står på stolen og galer, eller den generte type danser og synger på scenen. Eller hypnotisøren får folk til at tro de er deres store idol eller æblet de spiser, bliver til et løg. Hypnotisøren går sikkert ikke op i, om personen efterfølgende får negative eftervirkninger efter udstillingen. Når folk har disse oplevelser i deres bevidsthed, er der ikke noget at sige til at de fleste er bange for hypnose.

I film har vi set og hørt, at det at miste kontrollen kan betyde at vi bliver sindssyge eller skøre, og i film har vi set at forbryderens handling skete, fordi han mistede kontrollen over sig selv.

Så hvis man mister kontrollen i hypnose, så er det ikke svært at forstå at folks reaktion kan være, at holde sig væk.

Mange ser også hypnose som magi, eller at hypnotisøren har overnaturlige evner som er mystiske og ikke kan forklares.

Det er min helt klare opfattelse, at man skal holde sig langt væk fra de okkulte- og alternative behandlere, der let kan føre dig i en retning, hvor du let kan fare vild og ender i et endnu større kaos af frustration og forvirring, og livet bliver endnu sværere at mestre.

Når hjernen er syg af angst, stress eller depression skal man ikke manipuleres i en retning, hvor der er stor sandsynlighed for at fare vild og ende i et endnu større kaos.

Når det så er sagt, så er det livsvigtigt at bevare et håb om at blive rask igen, hvis man er hårdt ramt af alvorlig sygdom eller har en psykisk lidelse, der gør det vanskeligt at leve et godt liv.

De fleste er optaget af hypnose. Nogle er skeptikere og andre ser det som overnaturlige kræfter. Nogle håber på et mirakel, fordi de er så plaget af deres lidelse, at de beder om at blive helbredt i dyb dyb hypnose. Det kan desværre ikke lade sig gøre. Hypnose er ikke en tryllestav. Hvis den var, så vil vi alle være raske og rende ubekymret rundt i gaderne rundt.

Hypnose er et værktøj der kan støtte og styrke det indre menneske. Det der fokuseres på i hypnose får mere betydning, vokser i størrelse og forstærkes.

Når du er i hypnose, er du i en afslappet fokuseret tilstand, hvor du får “suggestioner” til det ubevidste sind. Når du er hypnotiseret er du mere modtagelig overfor de nye strategier og forslag du får. Det vil give dig en fordel, du vil have nemmere ved at nå dit mål.

I hjernescanninger kan man se, at det er forskellige dele af hjernen der er i brug, afhængigt af om personen er i fantasien eller er i en hypnotisk tilstand.

Al hypnose er selvhypnose. Du skal vælge og være klar til at vende dit fokus indad, og fokusere på dine indre tanker, billeder, følelser og kropslige fornemmelser.

 

Hvad er hypnose ikke?

Man kan sige rigtig meget om hvad hypnose ikke er. Hypnose er ikke en mirakelbehandling. Hypnose er heller ikke en tryllestav og du kan ikke blive ”lagt i hypnose”

Hvordan kan man få adgang til hypnose i København?

Hypnose er tilgængelig hos forskellige terapeuter og behandlingscentre i København. Det er vigtigt at vælge en professionel og kvalificeret certificeret terapeut, som har mange års erfaring med hypnose og kan tilbyde den rette behandling til din tilstand. Du kan søge efter terapeuter på nettet eller via anbefalinger fra venner eller familie. Hos Corehypnose har terapeuten over 25 års erfaring.

Er en hypnose behandling sikker?

Hypnose er en sikker og naturlig effektiv behandling, når den udføres af en kvalificeret og erfaren terapeut. Det er vigtigt at vælge en terapeut, som er certificeret og har erfaring med hypnosebehandling.

Som med enhver behandling kan der være visse risici og bivirkninger, men disse er sjældne og normalt milde. 

Hvis du har nogen bekymringer eller spørgsmål om hypnose, skal du tale med din terapeut, før du begynder.

Hos Corehypnose er der altid mulighed for at få en gratis afklarende forsamtale før en session eller behandlingsforløb.

Hypnose – Buddha mind

Prøv et øjeblik at se Buddha figuren for dig. Ham kender vi alle. Han sidder med lukkede øjne og med et lille smil på læben.

Han sidder der og betragter hvad sindet finder på. Uden at dømme, uden at analysere og uden at vurdere. Han vil ikke starte noget og han vil ikke stoppe noget. Han er blot passivt observerende til, hvad der sker i sindets univers.

Han kigger på sindets små krumspring og finurligheder, og dette kan sagtens være underholdende og morsomt. Derfor aner du det lille smil på hans læber.

Tanker, følelser og kropslige fornemmelser hopper op og ned, snurrer den ene vej og så den anden vej. Alt sammen for at fange din opmærksomhed, sindet lokker dig, og byder dig op til dans.

At stå et øjeblik og kigge ind i sindets univers, passivt observerende uden at deltage, det er en velsignelse. Bare at se nysgerrigt ind i sindet, som om det ikke er dit eget, som om det tilhører en anden.

Hvis du nu sidder med en oplevelse af at du har kigget opmærksomt fokuseret ind i sindet, så har du været i en selv hypnotisk tilstand. 

Hypnose - At vende indad.

At vende indad er i virkeligheden slet ikke nogen vending. Det at gå indad, har intet at gøre med at gå. Hvis du gør dig nogen som helst anstrengelser for at gå indad, så vil en hver anstrengelse føre dig udad. Enhver rejse er en ydre rejse, den indre rejse findes ikke. Hvordan kan du rejse i dit indre, du er der jo allerede, når intet fylder i dit sind – så er du inde.

Hver gang du skal lære noget nyt, er du i en fokuseret tilstand, hvor du lader det andet være og lukker alt andet ude for at have fred, og ro til at lære det nye.

Reducér stress med Hypnoterapi i København

Hypnose er en effektiv måde at håndtere stress på her og nu. I psykologiens verden går meditation og mindfulness hånd i hånd med hypnose, de 3 er tæt forbundne.
I alle tre aktiviteter bliver du guidet ind i en afslappet tilstand, som reducerer stress og skaber balance i krop og sind.
Fælles for hypnose, mindfulness og meditation er at de alle 3 virker på den korte bane.
I behandling af stress bruger jeg altid metakognitiv terapi sammen med hypnose. Den metakognitive terapi virker langsigtet og virker som den vaccination der gør man ikke bliver stresset igen.

Hypnosen virker her og nu og giver dig øjeblikkeligt fred og balance i dit nervesystem. Sammen går de hånd i hånd og skaber et stærkt værktøj mod stress

Hjælp din krop og dit sind med at reducere stressniveauet med hypnoterapi i København. Book en session i dag og få ro i sindet.

Bliv fri for tankemylder og overtænkning

Bliver man ramt af angst, stress eller depression så har hjernen en tendens til at gå i selvsving. Overtænkning og tankemylder starter op. De samme tanker kører om og om igen og igen, og det gør det rigtig svært at tænke anderledes.

Det er som om at pickuppen har sat sig fast i den samme rille og kører det samme spor igen og igen. 
Hvad skal man gøre?

Der er brug for at pickuppen bliver løftet og sat et nyt sted.

Man skal begynde at gøre noget andet end man før har gjort, man skal begynde at træne og øve sig i at bruge sin hjerne på en ny måde. Nye og andre netværk i hjerne skal i spil og det gamle netværk med overtænkning og tankemylder skal have ro.

Den nye strategi skal trænes og indlæres, det er her den effektive Metakognitive Hypnose Terapi kommer i spil.

Slip af med dit tankemylder med hjælp fra hypnose terapi. Book en session i København i dag og få ro i sindet

Det du træner styrker du.

Den gamle strategi der er brugt til bekymringstanker skal stoppes. De gamle strategier har vedligeholdt og fastholdt angst, stress og depressionen i et jerngreb, og grebet er blevet stærkere og stærkere med tiden

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål og tidsbestilling. 

Åbningstider:

Hverdage 09:00 – 18:00

Lør. 09:00 – 14:00. 

Adresse Valby Tingstred 7, 2500 Valby

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.