corehypnose.dk
Metakognitiv terapeut og hypnotisør Lars Nissen Corell smilende, iført sorte bukser og en olivengrøn skjorte, siddende afslappet på en stol med armene hvilende på benet.

Hypnotisør i København

Hej, mit navn er Lars, og jeg er stolt af at byde dig velkommen til Corehypnose – din personlige portal til transformation gennem metakognitiv hypnoterapi, beliggende i hjertet af København.

Her hos Corehypnose, som jeg driver med passion og dedikation, tilbyder jeg dig en unik og berigende rejse ind i den metakognitive verden, skræddersyet til netop dine behov.

Jeg tror fast på, at du allerede gør dit bedste i denne stund, og det er min mission at åbne dine øjne for den magtfulde indflydelse, du har over dit eget psykiske landskab. Det er ikke kun en rejse af heling, men en opdagelsesrejse til din indre styrke og potentiale.

Når du træder ind i Corehypnose’s trygge rammer, træder du ind i et rum, hvor forandring ikke kun er mulig, men inden for rækkevidde

I din første session vil du blive udstyret med den nyeste viden og dybdegående indsigt i, hvordan og hvorfor dine følelser og tanker former din hverdag. Jeg vil guide dig gennem anvendelsen af de nyeste, mest effektive evidensbaserede metakognitive værktøjer, som er nøje udvalgt til at facilitere varige og meningsfulde forandringer i dit liv.

Disse værktøjer og den meta viden, du vil tilegne dig, er ikke blot tænkt som midlertidige løsninger. De er designet til at vække din indre healer og skabe en bro mellem dit nuværende jeg og den version af dig, der lever et fyldigere, mere balanceret og lykkeligt liv. Det er en invitation til at genopdage dig selv, til at se muligheder hvor der før var begrænsninger, og til at forme en fremtid, der resonerer mere med dig.

Komfort og tryghed er nøgleordene i vores helende rum. Jeg har omhyggeligt skabt et miljø, der føles som en fredfyldt tilflugt fra hverdagens travlhed. Med lydisolerede døre, vægge og vinduer, er du garanteret et privat og uforstyrret rum, hvor du frit kan udforske og vokse.

Lad Corehypnose være dit springbræt til et liv, hvor du ikke kun overlever, men lever og trives.

Få hjælp til:

Udfyld formularen, og send din besked.

Introduktionstilbud orange pil

Hypnotisør hos COREHYPNOSE

Metakognitiv terapeut og hypnotisør Lars Nissen Corell smilende, iført sorte bukser og en olivengrøn skjorte, siddende afslappet på en stol med armene hvilende på benet.

HVEM ER

Lars Nissen Corell

Certificeret Metakognitiv Terapeut, Hypnoterapeut & Hypnotisør og stifter af Corehypnose..dk – Metakognitiv Praksis.

Jeg er 57 år og har praksiserfaring med kognitiv terapi i 26 år og med metakognitiv terapi i 9 år.

I mit over 26-årige arbejdsliv indenfor det sundhedsfaglige område har jeg primært specialiseret mig i at behandle angstlidelser, OCD, stress og depression.

Foruden individuel behandling og parterapi, udvikler jeg behandlingsmanualer og underviser/superviserer pædagogisk personale og forældre til børn og unge bla. indenfor det autistiske spektrum.

Introduktionstilbud orange pil
Det charmerende hvide hus med sort tag på Valby Tingsted nr.7, Valby, hvor klinikken er placeret på 1. sal. En solbeskinnet parkeringsplads med 12 ledige pladser er flankeret af frodige træer, græsarealer og indbydende bænke.

Klinikken ligger 200 meter fra Valby St.

Adresse

Valby Tingsted 7
2500 Valby

 
Kontakt

Tlf: 2720 4671

 
Åbningstider

Man-Fre 09:00 – 17:00

Lør 09:00 – 14:00

Søn Lukket

 
Følg Corehypnose
Scroll to Top

27 20 46 71

Send mail

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.