corehypnose.dk
I dette hus har corehypnose.dk metakognitiv psykoterapeutisk hypnose praksis. Klinikken ligger på gaden Valby tingsted nr.7 i byen Valby.

Hypnotisør i København

Hypnotisør hos COREHYPNOSE

Corehypnose er en metakognitiv hypnoterapeutisk praksis i København. Hos COREHYPNOSE sættes der en ære i at give dig alt det bedste og mest effektive fra den metakognitive skattekiste. Hos COREHYPNOSE er troen, at du gør alt hvad du kan, lige nu, og at du selvfølgelig fortjener at vide hvor stor en indflydelse du selv har på din psykiske mistrivsel. Allerede i første session får du den nyeste viden og forståelse for hvorfor du har det som du har det og du får de nyeste og mest effektive evidensbaserede metakognitive værktøjer til at skabe forandringer der holder på den lange bane.  Værktøjer og den nyeste viden der skal til i dit liv, for at du kan få det bedre. Det er vigtigt du føler dig tryg og godt tilpas i klinikken, derfor er rammerne trygge og rolige med lydisolerede døre, vægge og vinduer.

Billed af Lars Nissen Corell, Metakognitiv hypnoterapeut og Hypnotisør. Corehypnose.dk

Lars Nissen Corell

Hypnoterapeut & Hypnotisør og stifter af Corehypnose..dk – Metakognitiv Praksis. 

Jeg brænder for at hjælpe mennesker ud af hovedet og ind i livet uden angst, stress, depression og andre psykiske lidelser.  I Metakognitiv hypnoterapi vil du få hjælp til at komme ud af de strategier som fast holder dig i grublerier og bekymringer. Et metakognitivt hypnoterapi forløb vil styrke dig til livets vanskeligheder. Du vil blive styrket i at slippe de bekymringer som giver dig psykisk mistrivsel. Du vil lære at opdage de negative triggertanker og du vil lære at frigøre dig fra de tanke strategier som fastholder dig i psykisk mistrivsel. I den metakognitive hypnoterapi vil du blive præsenteret for den nyeste viden, de nyeste øvelser og få de aller bedste redskaber. Det vil alt sammen styrke din opmærksomhed og forbedre din hukommelse og dit fokus.

Jeg har praksiserfaring med kognitiv terapi i 25 år og med metakognitiv terapi i 8 år.

I mit over 25-årige arbejdsliv indenfor det sundhedsfaglige område har jeg primært specialiseret mig i at behandle angstlidelser, OCD, stress og depression.

Foruden individuel behandling, udvikler jeg behandlingsmanualer og underviser/superviserer pædagogisk personale og forældre til børn og unge bla. indenfor det autistiske spektrum.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.